2021-07-09 1983 views
星期六中環夜晚想快靚正究竟有咩食呢?答案就係健康拉麵。由於中環真係冇咩嘢食大家都一窩蜂去咗呢間拉麵店食飯,一等就等咗半個鐘,其他都唔係好聽到廣東話,一係聽兩位店員喺度講日文,一係聽到啲老蘭鬼妹鬼仔喺度講英文 。入面都幾有居酒屋味道,手寫嘅日文餐牌周圍貼,唔識睇日文嘅我差啲攞咗部電話出嚟翻譯。特製拉麵 hkd99材料有紫菜、一隻雞蛋、芽菜、大量蔥、少少菠菜同幾塊豚肉。個人認為呢個價錢應該可以食到更加好嘅拉麵。對我來講呢個拉麵有啲咸但唔濃,純粹係一個鹽水拉麵,麵條我揀咗硬,亦都唔夠硬。只可以講忙着搵飯食,呢度就不過不失啦

特製拉麵 hkd99

特製拉麵
2021-07-03
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$120 (Dinner)