朋友生日飯🎂就卜左係尼間食啦❕以為好多人,點知坐左1個鐘都係得幾台人(太遠⁉️)😂所以一啲都唔嘈。講返食物啦,我地叫左2份主食同1份小食,冇叫到嘢飲🧃既(都一般嘅咖啡☕️奶茶🧋汽水🥤,冇乜特別😝)。▪️羅宋湯(主食包既)🥫湯入邊既材料豐富,味道略嫌普通單調🤔係普通酸酸地嘅味,無乜特別冇乜層次。▪️豪華週末早餐🔆俾Menu張相吸引左就叫左個all day Breakfast😆實物個樣都係好豐富豪華嘅👍🏻但係味道好普通囉😌除咗加工製品,其餘都冇乜味😆係一個好清淡嘅😷早餐啊🥐牛角包:係凍既🆒冇焗熱,好乾好硬🪨,一啲都唔香脆🫠中間夾住牛油果蕃茄🍅整成嘅餡。除咗蔬菜本身嘅味外,好似乜調味都冇🌝。🥚炒滑蛋:得個樣靚嫁咋,冇乜蛋香味😅成個早餐得煙肉🥓,香腸同雞扒🐔比較好食😅🥓煙肉同香腸:都係加工製品好難冇味啦😆略嫌煙肉🥓煎得唔夠香脆。🐔雞扒:煎得幾香既。🍎雜果乳酪:覺得似雜果沙律多啲🫣啲乳酪質地好稀,一啲乳酪味都冇🫠▪️黑松露雜菌忌廉意大利飯🍚忌廉飯唔算好Creamy,食食吓覺得飯有啲乾🫠唯一欣賞嘅係黑松露既香味算突出。▪️炸魚薯條🍟即叫即炸♨️十分香口。炸魚外層薄脆,魚肉偏厚,口感既嫩滑。薯條大條香脆👍🏻🤟🏻
▪️羅宋湯(主食包既)🥫
▪️豪華週末早餐🔆
🥚炒滑蛋:得個樣靚嫁咋,冇乜蛋香味😅
成個早餐得煙肉🥓,香腸同雞扒🐔比較好食😅
🐔雞扒:煎得幾香既。
▪️黑松露雜菌忌廉意大利飯🍚
▪️炸魚薯條🍟

🤟🏻 食物賣相幾好,但味道就十分普通🫠而且唔近地鐵站(encore嘅興趣唔大😝)。
上網睇有幾款甜品熱門甜品,但已經食唔落,所以冇叫到🍨😂有興趣嘅朋友可以試埋,跟住話俾我哋知好唔好食啊🤣