2022-08-24 137 views
踏單車踏到攰,要去食啲嘢,咁啱呢間店可以俾我哋拍單車係門口,又可以幫我哋睇住單車,就入咗去食。佢係食米線既專門店嚟,望落幾骨緻,唔多人。🍲酸辣米線(bb辣)芝心丸加貢丸首先揀湯底,然後再揀麵底同配料。我就揀咗酸辣湯米線,因為唔係超級食得辣,就揀咗bb辣。啲配料都幾多,米線都好有咬口,湯低尚可。貢丸不過不失,芝心丸就咬落啲芝士湧曬出嚟,可以做到芝士拉絲,好正。食完成個鼻都係鼻涕,要帶多幾張紙巾。🥄一口酸菜魚呢個賣相都幾特別,店家把酸菜魚放係一個匙羹入面,一羹羹咁上。酸菜魚很重香料味同太咸,因個人嚟講唔係太喜歡食太咸太重味既東西,所以麻麻地。整體來講,我覺得米線ok,但酸菜魚真係麻麻。#涼皮小姐麻辣米線轉門店 #酸辣米線 #bb辣 #芝心丸 #貢丸 #一口酸菜魚 #酸菜魚

🍲酸辣米線(bb辣)芝心丸加貢丸

🥄一口酸菜魚

整體來講,我覺得米線ok,但酸菜魚真係麻麻。