2023-07-10 174 views
這間拉麵店,環境及拉麵賣相美觀,味道完全唔掂,我同朋友諗住試吓新野,點知"中伏",拉麵賣相美觀,但湯底淡而冇味,餃子味道Ok,只得餃子好食,冇失望,炸雞,內部熱,外皮超軟,唔趣,味道淡,櫻花蝦湯底拉麵,只有少量蝦味,拉麵第一係湯底,第二係麵,湯底差,麵再好都冇用,拉麵賣相初初美觀,但開始攪起湯底時,有啲黑點係面,感覺有啲恐怖,環境外觀幾好幾靚,不過地方好窄,入到去店員話未有位,門口等等,完全係好似係一條巷出入咁,一條巷入,一條巷出,店員態度好,但係反應緩慢,叫左人,根住望住你,之後,停一停,諗一諗,發一發呆再問你要乜,諗住好評多,應該幾好食幾好味,結果,下次唔會再去,總結,兩個字 中伏,失望,哩間拉麵店好難食,唔好食
2023-07-09
$500 (Dinner)
  • 和風餃子