今晚一家人食厭哂的茶記,唔知食咩好,.見呢間辣湘湘新開,于是抱住試下心態入左去。叫左三個菜,試下水先,一個炒雪花牛肉,望住似份量十足咁,結果底全部是做竹笋,好大陳霉味,有一半是大蒜和辣椒,數左下不够十片牛肉,。跟住海鮮粉絲煲,佢賣99加加一,即$110,但上台我檢查左一下,衹有二條魷魚須,跟住冇喇,冇任何其他海鮮,計左佢成.本不超過$10, 認真好伏,跟住叫老闆過來問?海鮮係邊?佢話佢地係咁,冇得退!!!最後話送個檸檬茶補償下,認真嬲。未食之前影左相,供大家評論下,是否可以在呢個煲內找到海鮮?咁樣$409值?賣$110海鮮粉絲煲冇海鮮,咁嘅質素,唔怪得唔留港消費。

未食之前影左相,供大家評論下,是否可以在呢個煲內找到海鮮?

2024-10-02