2023-07-17 98 views
同三五知己過開嚟睇戲,見佢有清淡d嘅菜式同樓上裝飾幾靚就去咗😂唔係話唔好食,不過覺得價錢少貴得嚟,味道普通唔係太值😅😅話說入座嗰陣,waitress話有🎸liveband,諗住乜咁有feel,幾特別bo。但撞正佢個開放式水吧個blender勁嘈😂😂都蓋過咗歌手嘅歌聲同🎹聲,覺得遜色咗。🍡小食自選拼盤(自選3-5款)💠即叫即製粉包 - 清淡之選,入面有d濛粉同肉碎,點咗汁好食d💠柑桔汁雞翼 - 正常雞翼同脆得ok💠豬肉春卷 - 炸得夠脆身,味道都ok🦀炸軟殼蟹米紙卷配傳統菠蘿魚汁 炸軟殼蟹都大舊同都少脆,米紙卷入面勁多濛粉,但個汁就食唔出係菠蘿魚汁🤣覺得同點小食嘅汁冇乜分別🥬香菜炒肉碎生菜包本身見係芥菜包幾特別所以叫咗,可惜冇貨轉咗生菜,味道正正常常嘅。🐷豬湯濛 濛粉入面有幾款豬,有豬肉丸、兩款唔同口味札肉同埋豬肉,味道都唔錯,幾鐘意佢個札肉☺️🐽越式香茅豬肉飯伴特色蛋餅 🍳香茅豬肉幾香,幾好味! 特色蛋餅第一次食,不過味道就普通,入面繼續係粉絲嗰d🤣🤣🤣 (心諗:又係濛粉/粉絲‼️😅)其實佢d甜品好似幾特別,睇落唔錯咁。不過試完主菜已經唔想再叫🤣可能呢間係食甜品會出色d。

🍡小食自選拼盤(自選3-5款)
💠柑桔汁雞翼 - 正常雞翼同脆得ok
💠豬肉春卷 - 炸得夠脆身,味道都ok

🦀炸軟殼蟹米紙卷配傳統菠蘿魚汁

香葉炒肉碎生菜包
豬湯濛
越式香茅豬肉飯伴特色蛋餅
2023-07-15
$285 (Dinner)
小食自選拼盤
豬湯濛