2021-07-05 2378 views
一行三大一小去迪尼staycation, 第一晚黎呢度食dinner。餐廳分2輪,6點或8點,用餐時間90分鐘。15週年套餐$388,南美洲餐$428,相差$40,但係南美餐個頭盤同甜品好似開心好多,所以就試吓。餐湯係正正常常,但係佢哋嘅麵包非常好味😋詞語托盤,包括六款食物,上枱真係有驚喜,擺碟靚之餘亦都好好味,估唔到咁大堆頭,見到都開心。至於 main course,我哋揀咗海鮮帶子闊條麵,煎鱈魚,同埋烤牛柳。Pasta個汁甜甜地,我覺得幾好味,但係我老婆就嫌個汁太過小朋友,佢唔鍾意。至於煎鱈魚,有少少overcook, 但係都係接受到嘅程度。反而牛樓係最差,冇乜特別,肉又唔係特別靚。輪到甜品時間,佢將三個大人餐嘅甜品擺埋一齊,上枱嘅時候真係話一聲,大堆頭,見到好開心。至於兒童餐,都係正常迪士尼兒童餐,冇乜特別。

餐湯係正正常常,但係佢哋嘅麵包非常好味😋

至於兒童餐,都係正常迪士尼兒童餐,冇乜特別。
一人份量既Appetizer
三人份量既甜品
2021-06-25
$470 (Dinner)
一人份量既Appetizer
三人份量既甜品