2009-11-15
態度極差, 一到了門個穿黑西裝的男服務員話0岩0岩坐滿哂, 我和男友都說唔緊要可以等, 之後個服務員便說其實都有一張桌不過要8.00PM交桌, 因為有人book了桌, 咁當時7.00PM食一個鐘都ok 啦, 7.15PM 落完單, 叫了個2人餐, 味道ok啦.D野7.30pm到齊, 一路食一路見佢收起了則邊2張桌, 仲話收埋我地0個張先可以整到張大桌比人, 咁我地都即快食免得阻住人, 到7.45pm 0岩0岩食完碗粥就有個白衫男人走來而且語氣極差地說要同你包起d野嗎? 下唔係掛, 唔係8.00pm交桌嗎? 之後佢仲好惡咁望住我地, 咁樣對客, 根本就已經係趕你走, 唔好阻住佢, 再食下去都冇意思, 所以就埋單, 唔通而家個市真係好到咁, 有生意唔憂做? 細桌就唔係客, 大桌先係!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!走0個時8.00PM, 前前後後食0左幾個字, 趕過返工食 lunch, 既然都想整大桌, 點解又放我地入去呢? 入到去安排又唔妥善, 應變能力極低, 完全冇顧及客人的感受, 以後都唔會再去, 也會呼籲我的朋友不要光
走0個時8.00PM, 前前後後食0左幾個字, 趕過返工食 lunch, 既然都想整大桌, 點解又放我地入去呢? 入到去安排又唔妥善, 應變能力極低, 完全冇顧及客人的感受, 以後都唔會再去, 也會呼籲我的朋友不要光顧.