2024-08-21
哇撒!秋田鐵板燒日本料理嘅$888二人前套餐真係抵食到爆!😍🍽️ 我同朋友去咗試,真係食到我哋笑到見牙唔見眼!😁首先,個鮮活青龍蝦勁多膏,師傅用個膏整咗個香濃龍蝦汁,香到我差啲想舐個碟!🦞💦 跟住嚟嘅南非鮑魚配忌廉鮮海苔汁,滑溜溜嘅質地配埋個海苔汁,簡直係絕配!🐚🌊講到香煎頂級鵝肝多士,個size大到我以為自己做咗巨人,真係食得好過癮!🍞🦆 原隻刺身級扇貝就外脆內嫩,鮮甜得嚟又夠爽口,正!🐚👌鹿兒島霜降和牛真係食到我眼濕濕,厚燒薄燒兩款都係入口即溶,簡直係牛肉界嘅極品!🥩😋 龍蝦清湯就鮮味爆燈,飲到我成個人都精神晒!🍜✨炒野菜爽口清甜,櫻花蝦炒飯粒粒分明又香口,真係食到我連一粒飯都唔捨得剩!🥬🍚 最後嘅即製銅鑼燒配雪糕,冷熱配搭簡直係絕配,食到我連隻匙羹都想舐埋!🍨🔥最開心係可以免費揀無酒精飲品,我哋揀咗橙汁,清新解膩,完全唔使加錢添!🍊🥤重點係個師傅真係好叻好用心,烹調嘅時候仲會同我哋講解每樣嘢食嘅特色,又會同我哋有講有笑,氣氛好好!👨🍳😊$888一位真係抵食到震,食完仲好飽添!💯👍 我一定會再帶更多朋友嚟試,真係好味到唔捨得同人分享呀!🤤🥰 如果你想搵個地方慶祝或者請朋友食飯,呢度
$888一位真係抵食到震,食完仲好飽添!💯👍 我一定會再帶更多朋友嚟試,真係好味到唔捨得同人分享呀!🤤🥰 如果你想搵個地方慶祝或者請朋友食飯,呢度絕對係個超正嘅選擇!🎉🍽️