之前試過午餐唔錯,係用心經營的小店。今次帶三五好友試試晚飯,用喜出望外來形容絕對冇誇張。小小廚房整出工序繁多嘅菜式,竟然有酥皮威靈頓牛柳,帶子大蝦配自製香濃蝦湯最啱用外脆內軟嘅豬仔包沾汁吃,BBQ豬肋骨唔太甜,夠腍多肉,全部必試!配水果茶少少酸味道剛好竟然有好多款甜品選擇:疏乎厘,鮮果蛋白餅,朱古力心太軟啖啖都係心機!我哋咁啱遇到老板,誠意推介唔同菜式,熱情款待,大廚拍檔經驗豐富,高難度主菜及甜品輕易就應付到!傾開偈更了解到佢哋對食材配搭嘅要求及對整體質素嘅執着……好鍾意呢一種餐廳同客人互動嘅用餐體驗!超溫暖!仲要有二人晚餐,人均$150-200 有湯有主菜有飲品同埋甜品!!下次要試多幾款小食

下次要試多幾款小食
生炸雞翼
水果茶
酥皮威靈頓牛柳
BBQ豬肋骨
帶子大蝦配豬仔包
朱古力心太軟
特濃朱古力蛋糕
$240 (Dinner)
生炸雞翼
水果茶