2008-09-28
前晚因為朋友有東亞信用咭既關係﹐去左食個2人前5折套餐. 淨睇menu已經知道會捧住個肚走﹐食物有﹕海老帶子沙律 - 沙律不錯﹐蝦同帶子係炸既﹐覺得炸粉厚左d魷魚軟骨燒 - 點沙律醬食既﹐ok啦﹐不過黎時覺得好似已經凍左海鮮蟹蓋(當晚改左海鮮炒烏冬) - 唔錯﹐一向幾鐘意食呢度既烏冬雞肉野菜串 - 雞肉偏淡. 青椒紅椒我都不吃的﹐不予置評焗芝士年糕 - 不嬲都覺得呢樣麻麻地﹐唔0岩我既口味帶子刺身 - 細片是意料中事﹐但ok鮮甜豪華壽司盛合 - 普通﹐有3種壽司﹕帶子﹐三文魚同鰻魚﹐感覺帶子係最好牛肉火鍋 - 味道不錯﹐可惜最後才上﹐跟本食唔落了… > <特飲2杯 - 我點左杯caribbean festival﹐ 藍橙的部份友人話似藍泡泡廁所水的顏色 = = 有輕微既熱情果味﹐但整體味道很淡呢個餐其實適合 3-4 人食... ^ ^"" 建議夜晚去既話要早d﹐真係好多人等位呢﹐等了很久才能入座 > < 呢間和民其中一邊好幽暗﹐好適合傾計﹐而且坐多久侍應也不會趕走你﹐不錯
淨睇menu已經知道會捧住個肚走﹐食物有﹕
海老帶子沙律 - 沙律不錯﹐蝦同帶子係炸既﹐覺得炸粉厚左d
雞肉野菜串 - 雞肉偏淡. 青椒紅椒我都不吃的﹐不予置評
焗芝士年糕 - 不嬲都覺得呢樣麻麻地﹐唔0岩我既口味
帶子刺身 - 細片是意料中事﹐但ok鮮甜
呢個餐其實適合 3-4 人食... ^ ^""