2022-10-09
2080 views
因為我好鍾意食牛肉 所以朋友就介紹咗我嚟呢間位於旺角嘅肉浦團💛 貪佢地點夠晒就腳😉肉類我地嗌咗A4和牛set🐮 90分鐘任飲任食又真係幾抵 因為呢度嘅牛肉真係好唔錯👍🏻 鍾意食油花多嘅又得 鍾意瘦啲嘅又得 種類夠晒多🫢 個人比較推薦A4鹿兒島泰元和牛牛展同埋A4鹿兒島泰元和牛肩胛肉眼 因為滿口油香得嚟又好嫩滑😙 真係瘋狂掃呢度嘅牛肉呀 低一個grade嘅澳洲M5和牛牛肩胛 牛味亦都好重 牛肉種類真係有好多 想食咩餐都可以呀 豐儉由人🥳海鮮蝦滑好新鮮 食落口好彈牙 我都叫咗兩次🦐 帶子好大隻 要煮耐啲先食呀😮 海蝦都做得幾好自助區一入門口就會見到自助吧嘅位置 都有幾多選擇 覺得最特別係有芝心牛丸 芝心魚蛋😗 仲有好多蔬菜可以拎飲品雖然飲品櫃唔算太大 但係入面嘅飲品種類都算係大眾化 仲見到店員會密密手fill貨🥤甜品埋單後仲有是日甜品送 今日係雲尼拿卷蛋🍰 店員見我哋咁鍾意呢度嘅牛肉 仲話我地知佢地週年感謝祭 晚市時段只要加20蚊就會upgrade至A4和牛餐😦 咁樣計落又好似晚市時段抵啲喎😗 如果同我一樣鍾意食靚牛肉嘅朋友 一定唔可以錯過呢間火鍋店呀🍲
我地嗌咗A4和牛set🐮 90分鐘任飲任食又真係幾抵 因為呢度嘅牛肉真係好唔錯👍🏻 鍾意食油花多嘅又得 鍾意瘦啲嘅又得 種類夠晒多🫢 個人比較推薦A4鹿兒島泰元和牛牛展同埋A4鹿兒島泰元和牛肩胛肉眼 因為滿口油香得嚟又好嫩滑😙 真係瘋狂掃呢度嘅牛肉呀 低一個grade嘅澳洲M5和牛牛肩胛 牛味亦都好重 牛肉種類真係有好多 想食咩餐都可以呀 豐儉由人🥳 海鮮
蝦滑好新鮮 食落口好彈牙 我都叫咗兩次🦐 帶子好大隻 要煮耐啲先食呀😮 海蝦都做得幾好 自助區
一入門口就會見到自助吧嘅位置 都有幾多選擇 覺得最特別係有芝心牛丸 芝心魚蛋😗 仲有好多蔬菜可以拎 飲品
雖然飲品櫃唔算太大 但係入面嘅飲品種類都算係大眾化 仲見到店員會密密手fill貨🥤 甜品
埋單後仲有是日甜品送 今日係雲尼拿卷蛋🍰 店員見我哋咁鍾意呢度嘅牛肉 仲話我地知佢地週年感謝祭 晚市時段只要加20蚊就會upgrade至A4和牛餐😦 咁樣計落又好似晚市時段抵啲喎😗 如果同我一樣鍾意食靚牛肉嘅朋友 一定唔可以錯過呢間 火鍋店呀🍲