2022-12-13 83 views
同咁多隻可愛嘅熊仔食飯真係特別開心!經過熊小館俾佢門口隻大熊仔吸引,所以就同小朋友試吓。餐廳周圍都放滿熊仔,從裝潢、擺設到餐具都充滿心思,未開始食都已經覺得好治愈!呢度嘅tea set都有唔少選擇,而且價錢平均都係$30-50,再加上有咁多熊仔相伴,性價比高。小熊套餐B有肉醬意粉、腸仔、牛油粟米及小熊啫喱,以熊仔餐具盛載,賣相已經夠曬吸引!個餐本身包左一杯鮮橙汁,可以+$8轉橙汁熊熊,有隻冰熊仔喺飲品度真係超可愛!烤雞肉羅宋湯螺絲粉味道酸酸甜甜好開胃,雞肉都幾滑烤棉花糖吐司呢個小朋友見到真係超開心,吐司上面鋪上滿滿嘅棉花糖及朱古力漿,食落甜絲絲,不過記得要趁熱食!
同咁多隻可愛嘅熊仔食飯真係特別開心!

小熊套餐B

烤雞肉羅宋湯螺絲粉
味道酸酸甜甜好開胃,雞肉都幾滑

烤棉花糖吐司

Type of Meal