2019-12-16
一個懶洋洋既星期六要由中午開始 今次就去左係西營盤一間幾有特色既墨西哥餐廳開始我懶洋洋既一日😌 呢到裝修好有墨西哥風情 除左成間餐廳掛滿左帽 仲有傳統墨西哥服飾可以比客人著😆我地就叫左一個weekend brunch同一個Nachos 😋 weekend brunch就揀左Chilaquiles Verdes 入面其實係係墨西哥脆片上加上肉醬 cheddar cheese 仲有3隻蛋🍳 新鮮焗好熱辣辣好邪惡 肉醬味道好好 加上蛋汁唔會好乾身 再配埋3隻醬 牛油果 蕃茄沙沙同酸忌廉 每一啖都有唔同味道👅Nachos就揀左pulled pork 一共有12件 比較乾身😚 墨西哥脆片上舖滿用BBQ sauce 調好味既豬肉同cheddar cheese 🧀 同樣配有牛油果 蕃茄沙沙同酸忌廉 好香脆惹味👍🏻有Nachos點可以無酒🙂 分別叫左2杯Margarita 分別係Classic同 Passion Fruit🍸佢地有6種口味可以揀 女仔當然可以揀番果味啦😚 加上新鮮果汁 甜甜地好好飲 當然佢地仲有好多款其他酒 實有一款岩你🌟