2021-08-14 183 views
因為想保持身體健康嘅關係,一般來講我都會skip早餐。不過有時亦都因為工作關係,需要同同事落去樓下餐廳坐低飲杯咖啡傾少少嘢話說有一次陪同事去咗翠華,見到隔離枱嗌左份魚柳早餐,就比佢深深咁吸引着。直到上個星期,我想去叫呢個魚柳早餐,點知佢竟然話今日冇魚柳,好失望不過去到今個星期,我終於食到一次雨柳做餐喇!其實份魚柳早餐冇乜特別賣點,唯一嘅賣點就係超超超超超大塊魚柳,外表炸得趣,入邊魚肉又軟林林,加埋個炒滑蛋,同埋兩塊麵包,基本上飽到連lunch都唔使食。餐後感:喺九龍灣來講$40嘅早餐比比皆是,但係飽到連lunch都唔使食嘅早餐,又真係比較少見

不過去到今個星期,我終於食到一次雨柳做餐喇!

餐後感: