2018-12-25 2855 views
🇭🇰#香港捐窿捐罅記 避風溏炒蟹🦀一直都係香港先有既特產🤤 其他地方都唔會有這種做法🤤 咁尼間就係自己出去揀 唔同大細有唔同價錢🙂 低至二百就已經有😂 咁當然一分錢一分貨 二百果d都比較細☹️ 所以我今次食果隻係三百幾😗😂 仲食左一隻 有我半隻手臂咁長既瀬尿蝦🤤 真係半隻咁長 不過又係要三百幾😂 不過都ok既 相信大家都未見過咁大隻既瀬尿蝦🤙🏻🤙🏻-避風溏炒蟹🦀 唔係好入味☹️ 而且炸蒜唔夠🙄 不過肉係幾鮮甜 係新鮮👍 有好多無良既店 會換左d 死左或比較細隻既蟹😗😗 不過之後我食左間仲正既避風溏炒蟹🦀 之後推介比大家😂瀬尿蝦🤤就正啦 雖然都係炸蒜唔夠 不過肉夠甜 而且實肉 啖啖肉🤤🤤🤤 而且有我成半隻手咁長👍 又滿足到視覺 又滿足到味覺👍墨魚嘴🦑 炸得唔夠爽身 乾身☹️ 好淋 失敗之作☹️☹️☹️☹️☹️魚雲蒸得幾好 又夠辣🤤 又有粉絲係下面吸晒d精華 所以幾好味☺️-🎈灣仔寶靈頓道27-28號地下-平均傷害:$400好味值:6/10
🇭🇰#香港捐窿捐罅記
🎈灣仔寶靈頓道27-28號地下