2025-01-20 26 views
位於V-CITY既呢間茶一!! 最近出左新品就係開心果系列作為開心果控既我即刻嗌黎試下同友人一人一杯, 我點左既係開心果奶蓋麻糬奶茶, 而友人點既係開心果茉莉茶一杯都幾大杯, 而且上面有埋開心果NUTS, 除左味道之外口感都有兼顧到等左大約5分鐘就有, 係勁FULL勁滿杯的開心果奶蓋麻糬奶茶既開心果味濃!! 加埋奶蓋同麻糬, 有奶蓋既Creamy味道之外, 仲有麻糬既口感!! 2個加埋一齊就真係勁邪惡!! 茶底都幾高質, 即使係濃濃既開心果味道之下仍然飲到佢本身茶既香味友人既開心果茉莉茶, 茶味就更加出, 同開心果本身既味道都幾夾, 多左陣茉莉花味既清香!!唔知呢個系列係咪期間限定!! 要試就快手!!
位於V-CITY既呢間茶一!! 最近出左新品就係開心果系列
作為開心果控既我即刻嗌黎試下

等左大約5分鐘就有, 係勁FULL勁滿杯的
開心果奶蓋麻糬奶茶既開心果味濃!!

唔知呢個系列係咪期間限定!! 要試就快手!!
2025-01-03
TakeAway