2019-07-08 496 views
因為就朋友大肚,所以入朋友住既地方-元朗搵食😄去左形點既simply life.餐牌上都是好吸引既食物,老公揀左烤法國春雞,蕃茄西斑牙甜椒辣肉腸。我就揀左香草燒雞肉沙律:牛油果、杏仁、波菜、露筍、煙肉黑醋汁。前菜我地揀左蘑菇湯。個湯真係超蘑菇,九成都係蘑菇蓉,味道超濃郁,非常美味。個烤春雞賣相非常吸引,色彩好鮮。味道都相當唔錯,好人味,唔辣,雞肉嫩滑,連隔離枱既姨姨都忍唔住問我地係邊個菜😆而我既沙律都非常夠份量,好大碟。好多波菜,內藏美味牛油果,成熟度剛好,加有杏仁片好脆口,露筍大大條既,纖維好豐富,雞肉冇乜脂肪,非常健康,加埋個調味汁,好開胃。Simplylife 係唔會令人失望既😎
Simplylife 係唔會令人失望既😎