2021-06-27 216 views
經典越南🇻🇳法包🥖($30半個)E個必必必推俾大家,係小編最近幾個月食過最好食最驚喜最ding一聲的美食😎大家可能會覺得好誇張😂,但真係太好食🙈法包🥖先烘烤卜卜脆,再放入扎肉、超入味烤肉🐷、蘿蔔🥕、鵝肝醬、沙律醬🍯、蔥、芫荽、肉鬆等,食落口感超fresh開胃,心裡面響起左ding🔔 一聲,為炎熱的夏天🔥帶來左一份清爽☺️是日精選蘑菇🍄湯蘑菇湯🥣夠晒creamy足料,每一啖都係蘑菇片,跟餐都係加$8,必叫💁🏻‍♀️P.S: ▪️餐廳堂食會提供免費自助飲品🥤,當日就試到養生補血的洛神花茶😆▪️法包星期六日會有限量,想試記得要早d去啦😉

P.S:
▪️法包星期六日會有限量,想試記得要早d去啦😉