2022-11-29 127 views
有食過pizza maru既都應該食過佢地既招牌芝加哥pizza,最近見到銅鑼灣新開左一間韓國餐廳,一樣主打芝加哥pizza同埋炸雞🤤見到好似好吸引,而且唔洗排隊,即刻去試下~Mr.K 二人套餐($499) 1⃣️凱撒沙律 沙律份量都幾大,入面有啲乾既煙肉片,醬汁係另上既可以自己加~  2⃣️芝加哥薄餅(蟹肉樂園芝加哥x肉食狂人芝加哥) 可以揀雙拼🤩pizza拉絲效果超澎湃!兩款pizza一款係蜜糖邊一款係黑糖邊,披邊帶少少甜味,食落口鬆軟😋個人比較鍾意蟹肉樂園,入面有蟹肉、蜆肉再搭配芝士醬,食落更加重芝士味~另外肉食狂人都好好食,佢就係茄醬底,食落冇咁膩口,配上烤雞、烤豬肉等等,都好好食!  3⃣️泡菜魷魚卡邦尼扁意粉(+$17) 呢個有卡邦尼意粉既creamy,再加上泡菜甜甜辣辣感覺,啖啖都好滿足~  4⃣️藍乳酸特飲 打卡幾靚,乳酪味道幾好~  5⃣️青蘋果特飲 酸酸甜甜,飲落解膩😌
Mr.K 二人套餐($499)
 1⃣️凱撒沙律
2⃣️芝加哥薄餅(蟹肉樂園芝加哥x肉食狂人芝加哥)
3⃣️泡菜魷魚卡邦尼扁意粉(+$17)
4⃣️藍乳酸特飲
 打卡幾靚,乳酪味道幾好~
5⃣️青蘋果特飲
酸酸甜甜,飲落解膩😌

蟹肉樂園芝加哥
肉食狂人芝加哥