今日同朋友去呢間餐廳食個tea做晚餐,抵食的驚訝程度係10!😱餐廳裝修主題係新加坡牛車水,扮晒Chinatown 大排檔,好有東南亞風味。我哋去嘅時候係5:30,仲可以叫下午茶及午餐。我和朋友分別叫了一個下午茶餐,又share一個午餐。🌟海鮮蝦粉麵+咖央多士($52)+炸蝦餅($12)🌟雞肉串燒+咖央多士($39)🌟午餐:招牌星馬雞配油飯+時令雞湯($66)+我知你啦薄餅配咖喱($12)本身佢嘅午餐或者下午茶都好抵食,仲可以$12加配小食,咁抵,當然忍唔住叫啦,唔好蝕底嘛🤣招牌星馬雞的確好滑,薄餅夠香口,咖喱香濃,海鮮喇沙湯好香,厚咖央多士外脆內軟,炸蝦餅好食,雞肉串燒夠嫩。最重要真係好抵!飲品方面,午餐可免費配餐飲,朋友叫了馬來西亞奶茶,我就跟餐可以優惠價($15)叫特飲,我叫了一杯香水檸檬葡萄綠,幾香檸檬味👍🏻叫了一桌子東西,$200都唔駛,講出來真係無人信😅仲要打卡都好靚,推介👍🏻

🌟海鮮蝦粉麵+咖央多士($52)+炸蝦餅($12)
🌟雞肉串燒+咖央多士($39)