2012-08-11 24 views
今次係本人第1次用團購優惠,期望唔算太高book o左食9:30 - 11:00 o個輪,9:25去到未入得門口o既staff叫我o地揀o左湯底先,湯底有4款: 昆布,豬骨,壽喜,另1個唔記得o左到9:30就會陸續嗌名入座餐廳會先自動幫我o地落一碟牛肉一碟豚肉,之後可以再加單其餘任食o既食物就自己出去拎包括貢丸,蟹粉丸,芝心丸,芋絲,各種菇類同埋3-4款菜第一碟牛肉都唔錯,但之後加單o個碟就...追o左2,3次先送o黎,睇得出牛肉上面仲有冰,好硬淥完之後好深色同好韌除o左碟牛之外其他食物都唔錯~到咁上下時間侍應會主動俾甜品menu我o地由於我都開始飽,就咁揀o左個雪糕算 (因為之後仲有杯haagen dazs呀!!)個雪糕有一塊餅跟,但塊餅好淡(我知道係for我點雪糕食,但我食綠茶雪糕,都唔會甜得去邊)所以冇食到overall係好滿足o既一餐,希望餐廳會再推出呢個團購因為原價2百幾蚊位又好似唔太抵wor,哈哈
今次係本人第1次用團購優惠,期望唔算太高
到9:30就會陸續嗌名入座

餐廳會先自動幫我o地落一碟牛肉一碟豚肉,之後可以再加單
其餘任食o既食物就自己出去拎
包括貢丸,蟹粉丸,芝心丸,芋絲,各種菇類同埋3-4款菜

第一碟牛肉都唔錯,但之後加單o個碟就...
追o左2,3次先送o黎,睇得出牛肉上面仲有冰,好硬
淥完之後好深色同好韌

除o左碟牛之外其他食物都唔錯~

到咁上下時間侍應會主動俾甜品menu我o地
所以冇食到

overall係好滿足o既一餐,希望餐廳會再推出呢個團購
因為原價2百幾蚊位又好似唔太抵wor,哈哈
Other Info. : 出面自助counter仲有"混醬"o既配料,而最多人會落o既豉油好快就冇晒,但一路都冇refill過 另外我食呢個時段包o既飲品係:汽水啤酒紅白酒任飲
2012-08-07
$162 (Dinner)
Dining Offer
Group-buy