2022-03-27
傷心酸辣粉🥘🥢📍 旺角砵蘭街215號朗晴坊1樓(朗豪坊旁邊)▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘傷心酸辣粉, 我細細個已經開始食佢😂。最近發現 由於疫情期間,佢地出左個 $169 同心抗疫外賣自取🥡套餐😍, 就決定試一試,份量大約足夠 2-3人👍🏻。🌟同心抗疫外賣火鍋套餐 $169呢個套餐有幾款唔同既野食選擇,而我就揀咗重慶香辣烤魚套餐, 套餐附有肥牛、花枝丸、腸仔、蟹柳、牛丸、雲耳、生菜 同埋 薯粉。另外配埋 2包紙包飲品。份量相當足夠,最岩我呢啲唔會煮飯既人, 單單買一個火鍋🍲,仲平過買餸煮飯呀😂🙌🏻。另外味道都唔錯,如果唔食辣既朋友仔,可以試下佢地個酸菜魚套餐,都ok 既👍🏻。整體推介指數 : ❤️❤️❤️❤️🤍▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘▘
📍 旺角砵蘭街215號朗晴坊1樓(朗豪坊旁邊)
🌟同心抗疫外賣火鍋套餐 $169
整體推介指數 : ❤️❤️❤️❤️🤍