2019-02-17 2006 views
Dear Lily位於IFC Mall頂層,上去Shake Shack轉右直行就到~Afternoon Tea Set不設訂座,兩點半開始,限時90分鐘,難得星期六唔駛排隊就可以安排就座實在難得餐牌都別具歐陸風格~同朋友二話不說就點左個High Tea Set黎打卡之用High Tea Set - $298 for 2 people跟坊間不少high tea set分別不大,都係有甜點同鹹點,而對不太嗜甜既我,甜點甜度恰到好處而份量亦夠大份,如果胃口不大既女生當做午餐亦可~無另外加錢叫飲品,同朋友一同點左Earl Grey,可以叫侍應加熱水繼續沖茶包~可惜有限時,否則係中環呢類天台餐廳享受一個下午既時間實在超物有所值

餐牌都別具歐陸風格~

同朋友二話不說就點左個High Tea Set黎打卡之用

High Tea Set

而份量亦夠大份,如果胃口不大既女生當做午餐亦可~

Earl Grey Tea

2019-02-16
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Tea)
High Tea Set