2022-08-28 242 views
屯門大欖燒烤喺銅鑼灣開分店「大欖串燒」🎊叫咗高級活海鮮套餐B😍.海鮮🌊有蠔🦪蟶子、鮑魚、扇貝、蝦🦐同沙白🐚蠔肉飽滿鮮味重😋帶子厚肉彈牙😗蟶子大隻鮮甜😉.串燒🍢熊本一口牛🐄口感軟腍,油香滿溢🤤韓式甜辣雞肉串啖啖肉🐓肉味濃郁😙秘製蒜蓉燒茄子🍆職員會燒好,勁惹味🤤秘製蒜蓉金菇杯亦都唔錯🧄🧈另外可以落泰式甜辣醬、泰式酸辣汁🇹🇭孜然粉、辣粉🌶.炸物🍤炸雪糕🍦炸燒賣、炸芝士🧀炸香芋丸💜外皮薄得嚟又脆,而且每款炸物無論味道定質感都剛剛好💯.沙律吧及熟食🥗🧆是日餐湯🥣炸蠔🦪炸雞球🐔咖喱魚蛋🍛是日炒菜🥦自製沙律.甜品🍮自製椰汁西米露🥥我而家小芋圓💜🧡寒天、珍珠等唔同配料🖤是日糖水🧑🏻‍🍳多款件裝蛋糕🍰泡芙、方包🍞雪糕🍨水果🍈🍉.飲品🥤居然有朱古力奶😱🍫🥛果汁🧃🥭汽水、茶🍵蜜糖🍯檸檬水🍋
飲品🥤居然有朱古力奶😱🍫🥛果汁🧃🥭汽水、茶🍵蜜糖🍯檸檬水🍋
  • 高級活海鮮套餐B