2021-10-30 2401 views
嚟過呢度兩次, 兩次體驗都超正✨厚切牛舌🔥🔥🔥呢個真係必叫!!因為本身超鍾意食牛舌, 呢度嘅牛舌真係厚切到痴線, 好!好!食!手打雞肉丸🍡 口感豐富, 食得出雞肉嘅肉質同埋雞軟骨, 點埋啲蛋黃超正👍🏻鹽燒活鰻🐋呢個都好正, 活鰻肉質新鮮彈牙, 燒得外脆內軟👍🏻👍🏻👍🏻銀鱈魚西京燒🐠呢張相係第一次食嘅時候, 超驚喜有兩大舊銀鱈魚, 西京燒味道啱啱好, 肉質又厚又滑🤤可惜第二次嚟嘅時候再叫好似已經冇咁大舊, 縮咗水🥲不過味道仍然好好👍🏻第一次嚟嘅時候試咗呢個薄切油甘魚賣相非常之靚, 不得不讚師傅刀工非常了得👍🏻👍🏻油甘魚味道鮮甜, 但係真係超級薄, 食到有啲到喉唔到肺🤣於是第二次嚟嘅時候就食厚切油甘魚🤣呢個滿足好多🤣🤣👍🏻味淋魚乾🐟份量幾多, 味道唔錯, 送酒一流✨明太子玉子燒🍳正常啦, 鍾意食玉子燒可以試吓蟹膏帆立貝🦀新鮮嘅, 但係覺得比較普通, 可以唔使叫炸墨魚咀🐙分量超級多! 本身唔係好鍾意食炸嘢所以麻麻哋但係佢係炸得幾香脆, 如果鹹少少會好味啲是日串燒精選: 雞胸骨🦴呢個真係唔知我朋友做乜事要叫😂普通雞軟骨, 咁就$38😂整體來講覺得食物質素好好, 尤其是厚切牛舌真係正到痴線, 每
嚟過呢度兩次, 兩次體驗都超正✨

厚切牛舌🔥🔥🔥
呢個真係必叫!!

手打雞肉丸🍡

鹽燒活鰻🐋
呢個都好正, 活鰻肉質新鮮彈牙, 燒得外脆內軟👍🏻👍🏻👍🏻

銀鱈魚西京燒🐠

第一次嚟嘅時候試咗呢個薄切油甘魚
賣相非常之靚, 不得不讚師傅刀工非常了得👍🏻👍🏻
油甘魚味道鮮甜, 但係真係超級薄, 食到有啲到喉唔到肺🤣

於是第二次嚟嘅時候就食厚切油甘魚🤣
呢個滿足好多🤣🤣👍🏻

味淋魚乾🐟
份量幾多, 味道唔錯, 送酒一流✨

明太子玉子燒🍳
正常啦, 鍾意食玉子燒可以試吓

蟹膏帆立貝🦀
新鮮嘅, 但係覺得比較普通, 可以唔使叫

炸墨魚咀🐙
分量超級多! 本身唔係好鍾意食炸嘢所以麻麻哋
但係佢係炸得幾香脆, 如果鹹少少會好味啲

是日串燒精選: 雞胸骨🦴
呢個真係唔知我朋友做乜事要叫😂
普通雞軟骨, 咁就$38😂

整體來講覺得食物質素好好, 尤其是厚切牛舌真係正到痴線, 每次同朋友嚟大家都覺得好好食🔥🔥🔥(希望佢暫時唔好再加價😆)

順帶一提, 第二次去嘅時候係同朋友慶祝生日, 呢度係會收$100切餅費
諗住佢普通攞個蛋糕出嚟, 比幾隻碟就算啦
無啦啦熄晒燈, 播晒生日歌, 首歌播足5分鐘🤣🤣🤣朋友尷尬到痴線但係好好笑好開心🤣🤣
覺得呢度服務好好, 真心推介👍🏻✨✨✨
(不過如果怕尷尬嘅朋友就唔好嚟呢度慶祝生日🤣🤣🤣)
  • 厚切牛舌
  • 鹽燒活鰻