因為要去看市集所以來九龍灣食飯知道呢間有難得見到的竹筒飯所以試下                                                                                                                                                                           ~~~~~~~~~~~~~~~有好多唔同的竹筒飯選擇我地要三文魚籽帶子 同  蠔仔                                我地個set 不過100     但包好多小菜 同 蒸蛋 同 好大碟甜品            好有誠意                                                   個飯係唔錯呢個價錢呢個質素真係好正如果要挑剔 可能就係個甜品太甜                        其他都真係好好想食多次可惜我實在少黎九龍灣
因為要去看市集
所以來九龍灣食飯
知道呢間有難得見到的竹筒飯
所以試下

~~~~~~~~~~~~~~~

有好多唔同的竹筒飯選擇
我地要三文魚籽帶子 同  蠔仔