2021-04-28 187 views
超級難食...超級難食...超級難食...重要的事要講3次!  快d執左佢啦! 不知所謂到一個點!鐵板牛肉定食 ~ 等左30 mins  >   ok正常牛舌定食 ~ 等左45mins          > 鯹味鰻魚定食 ~ 等左1.15 mins   > 鯹味, 飯唔熱卷物 ~ 等左1.25hrs        >  見到生牛肉放面, 都唔敢食之後轉>> 咖喱炸朱扒定食 ~ 等左25 mins  > 又油又乾, 飯唔熱我地6pm就到, 當時得3-4枱客人, 我地5個, 只有2個人黎左野食, 等左半個鍾..先再黎! 其餘2個..足足等左1hr, 我叫左卷物, 牛肉係生架, 拎起有血水係飯卷到, 你果d又唔係靚牛肉...怎可能係1成熟架?!  恐怖呀! (因為太嬲, 忘了影相)之後waiter叫我轉第2樣啦, 廚房得2個人, 卷物要等好耐...omg!原來得2個人, 怪不得foodpanda外賣員, 不停咁追話等左成個鍾, 勁火!我點左咖喱炸朱扒飯, 我問佢係咪又要等45mins? 其實炸朱扒, 好易好快! 都唔明點解咁Q耐 (等左25mins)o

快d執左佢啦! 不知所謂到一個點!

鐵板牛肉定食 ~ 等左30 mins  >   ok正常

牛舌定食 ~ 等左45mins          > 鯹味

ok..終於黎啦, 不知所謂, 炸朱扒又油又乾, d飯仲唔熱, 咩料呀...我都費事再換, 即走
2021-04-25
$70 (Dinner)