2020-03-29 326 views
作為呢區街坊,基本上成個油尖旺都係我行得到嘅距離,去得到幫襯嘅餐廳,時間就到我都會去。呢度唔算難搵,係荔枝角道,呢邊唔算好熱鬧。我黎到已經係late lunch,無乜人,幾嘆。睇左一陣餐牌,幾樣都想食。先黎餐湯,超級豐富,又唔稀,得喎!餐廳門口都有搓手液,亦有啲文宣攞。烤焗美國春雞配野菌忌廉汁扁意粉,78元。隻雞皮脆肉嫩,有脾有肉,完全係好滿足。同時亦鎖住肉香,係真正即叫即整,係輕撕開皮嘅一刻熱到煙係衝哂出黎。意粉無好孤獨地係下面hea住,同樣熱度等待浮上黎,汁夠哂,唔會稀。份量非常足,而且唔過100元!真係超級驚喜。加杯cappuccino都係8元,正!望下四周環境,中國風嘅裝修同西式餐有強烈對比,但又唔會唔夾。自由創作。用心製作,係好重要,我認為係我食過性價比係最高之一嘅餐廳,我食緊嘅過程已經不斷推介俾朋友。離開個陣已換上晚餐餐牌,唔算貴。

我黎到已經係late lunch,無乜人,幾嘆。

睇左一陣餐牌,幾樣都想食。

先黎餐湯,超級豐富,又唔稀,得喎!

餐廳門口都有搓手液,亦有啲文宣攞。

加杯cappuccino都係8元,正!

離開個陣已換上晚餐餐牌,唔算貴。