2021-06-01 226 views
呢間真係唔洗多介紹,好多人都讚最愛冰店,有排好興嘅韓式雪花冰宜家都冇晒,想食甜品個陣不論冬天定夏天都會黎排shari shari, 份量十足, 唔怕食到中間至尾段會變晒水/淡味2個人share一個冰剛剛好,又解渴又滿足到食甜野嘅需求,雖然一份冰都要$90up但物有所值🤑___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ✨lemon cheesecake 夏季限定味道,面頭蜜餞檸檬同薄荷葉,好fresh,頂層creamcheese味道超濃郁但唔太甜,一定要搭埋冰食, 冰冰涼涼, 中間仲有餅乾碎增加口感😋😋✨hojicha 本人唔好茶味但覺得可以再戰👍🏻👍🏻面頭有黃豆粉仲有麻薯(?)焙茶味濃冇澀味,香濃茶味加甜味,會想繼續食落去,聽店員講原來係限定,凍啲天氣先有, 所以~2月食應該趕上尾班車,等佢出返一定要再去食過!✨仲有士多啤梨味 個人好鐘意酸酸甜甜好多味道間,個人建議去多幾次試晒甘多隻味😍
呢間真係唔洗多介紹,好多人都讚
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
✨lemon cheesecake

✨hojicha

✨仲有士多啤梨味
個人好鐘意酸酸甜甜
好多味道間,個人建議去多幾次試晒甘多隻味😍
焙茶
Lemon  cheesecake