2020-07-06 140 views
有邊個同小我一樣都係無辣不歡嘅先🥵🌶-🍴人見人愛酸菜魚($208) + 寬粉 ($20)食唔到好辣嘅朋友可以由酸菜魚入手 呢個酸菜魚嘅辣到相對比較溫和 反而酸味好突出 越食越開胃😋 最驚喜嘅係佢上面有啲炸蒜同炸雞髀菇 係估唔到同酸菜魚咁㗎~ 另外魚下面亦都有好多萵筍同埋酸菜 食極都食唔完🤪Rating:7️⃣/🔟-🍴夫妻肺片($68)食內臟嘅朋友一定唔可以錯過呢度餸 有牛肚牛展同埋豬脷 內臟滷得好入味 再加埋辣油、香料、花生同埋芫荽 食落超惹味 💦 Rating:9️⃣/🔟-🍴涼拌土豆絲 ($38)呢個涼菜睇得出師傅刀工好好 每條土豆絲粗幼相若 而且煮得啱啱好 好爽脆🤟🏻 但係相對地比較油 怕肥嘅朋友就要諗清楚啦Rating:6️⃣/🔟
有邊個同小我一樣都係無辣不歡嘅先🥵🌶
🍴人見人愛酸菜魚($208) + 寬粉 ($20)
Rating:7️⃣/🔟

🍴夫妻肺片($68)
Rating:9️⃣/🔟

🍴涼拌土豆絲 ($38)
Rating:6️⃣/🔟