2023-10-30
當晚係慶祝生日,訂左6點,入座時話19:45要還檯,但訂位時完全冇提及過,明白而家食飯通常係分左session,但應該要事先講明已經好快落order,野食都上得快,味道一般,冇令人好surprise既感覺,青口黎講個人覺得frites belgium on tap好食好多重點來了.......7點左右開始feel到個男waiter不停focus我地張檯,一食完一秒收走(快過澳牛 XDDD) 我地諗住再落order,落完之後個waiter話「提你地要19:45還檯架喎」What the.....??? 所以係咪唔想我地再order然後可以準時還返張檯俾你地?佢前後提左幾次 (利申我地係一直有叫野食,4個人order左3個青口、5個前菜+主菜、兩支酒),OK FINE....已經俾佢催到冇晒mood,諗住求其食埋個cake就走,切都唔想俾人切個cake,想吹完candle之後原個收走??????如果當時係好多人等緊既話我都明白,但當時係完全冇人等緊,全場仲有一半吉檯,我地行返轉頭見到張檯仍然冇人坐...所以趕客走既目的係為乜?建議大家如果想好好enjoy your dinner,強烈不推薦
重點來了.......
如果當時係好多人等緊既話我都明白,但當時係完全冇人等緊,全場仲有一半吉檯,我地行返轉頭見到張檯仍然冇人坐...所以趕客走既目的係為乜?建議大家如果想好好enjoy your dinner,強烈不推薦此餐廳