2022-12-27 142 views
依間伊間咖啡🫶🏻試過佢自家製嘅三文治🥪吞拿魚,碎蛋兩款但已經無左之前嘅輕食🥯🫠呢份真係一啲都唔輕食😅🤣希望店主可以出返舊版😅🫶🏻🙏🏻但呢個都好好食,所有嘢都係自家製架,醬,配料,全部都好足,又新鮮,拆開絕對係一個ADB🤣對我來講佢仲有好多🍪所下次一定要試之前有輕食我好like, 真係剛剛好另外,讚一讚呢杯更濃郁嘅 Flat White☕️比起原先嗰杯更香濃,但又唔係得個苦🫶🏻🙏🏻👍🏻💜●‿●💜🏡:👍🏻👍🏻👍🏻😋:👅👅👅👅💵:$100🚶🏻‍♀️:🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️#hkfoodieblogger #hkfoodies #hkfoodlover #hkcafehopping #hkcafes #hkcafelover #coffeelover #香港食好西 #香港美食 #香港吃貨 #香港咖啡店 #香港咖啡 #咖啡日常 #香港美食指南 #香港小食 #hkcoffee #hkcoffeeshop #土瓜灣美食 #土瓜灣cafe #咖啡店推介
依間伊間咖啡🫶🏻
試過佢自家製嘅三文治🥪
吞拿魚,碎蛋兩款
但已經無左之前嘅輕食🥯🫠
呢份真係一啲都唔輕食😅🤣
希望店主可以出返舊版😅🫶🏻🙏🏻

佢仲有好多🍪所下次一定要試

之前有輕食我好like, 真係剛剛好

💜●‿●💜
🏡:👍🏻👍🏻👍🏻