呢排咁熱,成日都會想食d凍凍地野。今日Lunch就試左個勁好味既Pokiritto!! 我鐘意食辣,又鐘意食三文魚 同#吞拿魚,所以呢個Hot Spicy Roll就岩晒我,但裡面有我唔食既牛油果當我企係度諗左一陣既時候,店員好好咁黎了解我,仲話我知原來Standard Menu既配料都可以轉架! 最後我轉左牛油果做玉子 同 蟹柳,仲加埋中華沙律,就變成我手上呢個hot spicy roll。Order係即叫即做,見住佢包,真係勁足料!攞上手都幾重手,食落唔算好辣,個醬同d魚生好夾,好味得黎又方便,快快咁買返office食,食完仲有時間訓個覺,真心推介呀!

Hot  Spicy  Roll

2017-06-30
$90 (Lunch)
  • Hot  Spicy  Roll