2021-03-23 86 views
買左特濃可可豆乳、桃膠豆乳同黑糖桃膠豆花🍫特濃可可豆乳評分:6 / 10可可味的確十分濃郁,但可惜既係同豆漿有少少唔夾,或者我自己唔太喜歡佢地走埋一齊😂🥛桃膠豆乳評分: 8 / 10豆乳味濃, 桃膠增加口味👍🏻 老闆仲會配上黑糖比我哋有需要自己增加甜味🥛黑糖桃膠豆花評分: 8.5 / 10好食,甜味足夠,無需另外加黑糖👍🏻桃膠健康,吃甜品都唔覺得肥😋其實佢豆乳同豆花都有好多款式選擇,本身想買紅豆豆乳,可惜買哂所以先試可可豆乳佢地生意都好好 都幾多人排隊架,同埋我去個時係夜晚8-9點,所以好多款都賣哂,相信日頭貨量會比較充足👍🏻附上一張影得好差既相😂❗️留意返:只供外賣架,無堂食Food: ★★★★☆Price: ★★★★☆Photographable: ★★★☆☆
買左特濃可可豆乳、桃膠豆乳同黑糖桃膠豆花

🍫特濃可可豆乳
評分:6 / 10

🥛桃膠豆乳
評分: 8 / 10

🥛黑糖桃膠豆花
評分: 8.5 / 10
好食,甜味足夠,無需另外加黑糖👍🏻
桃膠健康,吃甜品都唔覺得肥😋

附上一張影得好差既相😂
❗️留意返:只供外賣架,無堂食

Food: ★★★★☆
Price: ★★★★☆