2018-04-08 1267 views
女朋仔最鐘意食韓國野!本人就一向不太喜歡,但去食過午餐都還可以試下。來到餐廳,沒有太多食客,只有兩,三枱,可能是週六吧。一坐底侍應就放低兩個Manuel,起碼超過40個lunch set,可以話十分多樣化,我就叫左個鐵板豬肉,女朋友就叫左個炸醬麵。首先,來左4道韓式前菜,但味道就一般般,只有薯仔比較特別,味道會偏甜。之後主菜及湯都陸續送來,湯的味道十分咸,唔知係咪叫正常,所以我就頂唔順叫個侍應俾杯茶我地 (一入來時候,店員忘記給我們茶或水)。反而佢啲茶又幾好飲!兩個主菜我們share左少少俾大家,炸醬麵的味道不錯,味道都是較甜。至於我個鐵板豬肉味道都幾好,基本上跟其他韓式餐廳一樣,無驚喜無投訴,不過他們的鐵板沒有太多油,感覺上較健康,因為一般的餐廳會落很多油,十分奇怪。總括來講,可以一試,因為實在太多選擇,下次有機會我都會再試多一次*服務員-2位 1位是香港人,1位是韓國人基本上入到去香港侍應完全沒有服務可言,即使落單時都沒有與我們對答,我們講完lunch set號碼後就轉頭走!總覺得香港是旅遊之都,給點笑容😊大家都開心啲!香港人笑下la

*服務員-2位
1位是香港人,1位是韓國人
2018-04-07
$80 (Lunch)