2018-04-14 520 views
同小朋友們去Mega box玩具反斗城買嘢,順便食埋飯,老公見入面有嘢玩又有嘢食,諗住比小朋友開心下,門口好似冒險樂園甘,很多遊戲機,仲有衫仔賣tim成個埸好大,牆身有好少屬於我細個既卡通人物,亦有現在我的小朋友喜歡的,但得我們同另外一台客,好奇怪,好清靜。首先叫左個蟹柳拉面比仔仔食(麵質吾錯,少少彈牙了),點知仲送左條綱絲,雖然有換比我地但D態度嘛麻地;叫左杯忌廉,但完全無氣既,又換過,D侍應西晒口面,好似我們好麻煩好 挑剔 甘,仲一句Sorry都無芝士狂魔既囡囡,諗住她叫個芝士焗薯條比她,實鐘意啦,點知食吾到两條,就成碟擺係度,無再食過!我幾鐘意食個海鮮pizza,幾廿蚊千祈吾好說佳有D咩海鮮,總之吾難食就〇k,千島醬係組細個果口味道,係用來回憶的_一間餐廳食物同服務都好重要,如果食物差,可以用服務來塔救,如果两樣都吾〇k,甘就聽天由命

_
2018-04-04
$80 (Tea)