2024-08-22 1463 views
Openrice食評有好有壞,見平平地有coupon,星期日下午同友人一齊去食下。入到去環境唔錯,有日本居酒屋feel, 坐位唔算好闊落但夠坐。首先要讚下職員態度勁友善,好多溫馨提示。佢係手機落單,唔係手寫,好環保。無miss order,同上菜都唔算慢,係啲熱炒同炸野要等一等,始終佢即刻整,但成程個口keep住食緊野。最欣賞係魚生,三文魚同帶子都勁好食,淨係叫魚生都可以叫到回本。佢有得叫壽喜燒,個價錢咁平都唔好預佢比啲咩靚牛你,佢不過不失,係肥左小小,都重牛味。仲有得加配料,我加左菜,金菇仲有小小丸。炸物推薦有炸鮮奶同芝士年糕。仲有個泰式飛天通菜都好香口好食。佢啲熱食都唔細份,建議一開始叫一份先,唔夠再叫,唔好浪費食物。佢仲有勁多雪條選擇!任食!總結:二百零蚊星期日下午,性價比算唔錯👍🏻

佢仲有勁多雪條選擇!任食!

總結:二百零蚊星期日下午,性價比算唔錯👍🏻