La Vache有三間分店,分別係中環、金鐘同埋尖沙咀。三間嘅食物質素都好一致,當中金鐘分店最新,坐得最舒服,位置亦都係最方便。去La Vache最好嘅一樣嘢就係唔使諗食乜嘢主菜,因為全餐廳只係得一款 - 就係牛扒同埋無限供應嘅薯條🤣牛扒質素穩定,唔會有筋痴牙。職員會係咁問你使唔使添啲薯條,唔使驚食唔飽。牛扒配上佢哋嘅芥辣醬,我喺出面未食過呢個醬,覺得佢簡直係個牛扒嘅精粹😝食完主食,會有着住幾靚嘅傳統女僕衫嘅女侍應推住架幾層高嘅甜品車,同你介紹今日有乜嘢甜品,問你要唔要。呢樣我覺得最特別。餐廳嘅甜品賣相唔錯,味道未至於令我有好深印象,但係肯定唔差,唔會話超級甜或者有藥水味😋💰: HK$450 pp (Dinner)💝: 7/10

💰: HK$450 pp (Dinner)
💝: 7/10