2021-10-03 387 views
sensory ZERO (One Island South )非常之大 同埋  悠閒  餐廳,香港本身 人多 睇貴,真係好少餐廳可以做到甘大,加上餐廳樓低好高 所以真係好舒服 完全冇壓逼感嘅餐廳 坐低張檯🪑🪑同埋位置 寬趟到可以張開手都掂唔到後面長台入到餐廳d 服務生🧑🏻‍🍳👨🏼‍🍳話俾我地知,自己攞餐牌 自己點去櫃台點餐 自己攞餐.講真呢種形式好似food court甘 自由🆓🆓🆓🆓, 唔使等服務員 企係隔離等我唸緊食咩野🔡🔠鰻魚好香 好肥美蛋🥚都唔係全熟,所以幾好味除左呢個 我朋友叫左唔係韓牛嘅牛🐂🐂原來呢間野都好主張素食🌳🌳無論早午餐 都總有幾個係for 素食者嘅今次我朋友叫左個素食韓牛沙律🥗🥗我試左佢嘅唔係韓牛嘅牛🐂🐂感覺都真係幾似牛肉嘅質感呢個都真係可以滿足到 唔食牛肉嘅朋友同埋滿足到一班素食者 對食肉嘅渴望邪惡朱古力🍫🍫🍫本身都好期待呢杯朱古力Crazy chocolate🍫🍫 🍫 ,睇落真係好邪惡之前小紅書📖📖📖睇過 既然力道 肯定要試下呢杯熱朱古力好好飲 好好味好濃 真係 勁  到滿瀉 由於要自己出去羅野飲 同埋野食 拎到杯野翻位 我一行 就一瀉出黎勁心痛啊 D朱古力

非常之大 同埋  悠閒  餐廳,
香港本身 人多 睇貴,真係好少餐廳可以做到甘大,

鰻魚好香 好肥美
蛋🥚都唔係全熟,所以幾好味

除左呢個 我朋友叫左唔係韓牛嘅牛🐂🐂

感覺都真係幾似牛肉嘅質感
呢個都真係可以滿足到 唔食牛肉嘅朋友
同埋滿足到一班素食者 對食肉嘅渴望

邪惡朱古力🍫🍫🍫
本身都好期待呢杯[痴線]朱古力Crazy chocolate🍫🍫 🍫 ,睇落真係好邪惡

之前小紅書📖📖📖睇過 既然力道 肯定要試下呢杯熱朱古力好好飲 好好味好濃 真係 勁  到滿瀉 由於要自己出去羅野飲 同埋野食 拎到杯野翻位 我一行 就一瀉出黎勁心痛啊 D朱古力瀉晒出黎啦 不過真係有d貴 5️⃣8️⃣蚊一杯  但因為唔係太甜,朱古力🍫🍫🍫都好足夠 賣相更加唔洗講 有時做野做到攰 或者頹廢嘅時候 真係要整翻杯 因為真係可以好滿足 不過真係熱辣辣❤️‍🔥個陣要快D飲
  • Crazy  chocolate
  • 蒲燒三層鰻魚滑蛋飯