2020-01-01 151 views
帶住小朋友去食飯, 一直都係一個好深奧嘅問題。 所以我不嬲都好鍾意一啲以親子作為主題類型嘅餐廳, 今次幫襯嘅呢一間 就係當中嘅表表者。呢間親子餐廳位於郵輪碼頭, 適合揸車人士, 因為消費滿500蚊有免費泊車。 不過亦可以乘搭公共交通工具 由九龍灣進入郵輪碼頭。餐廳設有成人最低消費每位150元。 兒童另外收 入場遊玩設施 費用, 21歲以下兒童則免費。食物方面 選擇不少, 主要以中菜為主。 我點了招牌口水雞, 分量唔少, 最估唔到 係一間親子餐廳入面烹調嘅口水雞都幾惹味, 絕對係有水準嘅作品。 而且每一啖入口都有種 麻辣味, 用嚟撈飯真係一流。除咗中菜呢度仲有甜品, 連 gelato 都有, 未到仲幾唔錯添。最後當然係同小朋友一齊瘋狂玩耍啦, 喺度嘅設施 真係好啱唔同年齡嘅小朋友, 相同 小朋友瘋狂玩樂嘅 呢度係一個唔錯選擇。

口水雞

Geloto

2019-12-30
$200 (Dinner)
口水雞
Geloto