2019-07-31 745 views
銅鑼灣食晚飯,當然係同女友一齊啦⋯⋯今日落雨,又唔想周圍行,所以是是但但就喺希慎上面食,間間都要排隊,見到有依間羅麥記冇乜人,心諗喺希慎開得都唔會太差,但係無乜人食,始終係有少少伏...侍應的態度一般,感覺應該係part-time所以唔會太投入餐牌就係一般茶餐廳餐牌,所以叫咗個乾炒牛河、焗豬扒飯,加$25有小食,加咗一碟菜心同埋豬頸肉碟菜心$25得幾條,少少哋都唔緊要,但係好老又多渣,雲吞麵舖嘅油菜絕對係好好多$25 五塊豬頸肉,比較硬避風塘炒牛河,我以為係乾炒牛河啦,但係佢冇味道,牛肉亦都好似橡筋焗豬扒飯上面有粒蕃茄仔,我好鍾意食蕃茄,一咬落去「臭嘅」🤮個飯就冇事,所以費事換啦埋單嗰時明明見到外面有個牌寫着,用匯豐卡食滿$200有消費回贈10%,但係我俾咗現金,同收銀講,佢話比咗現金就冇得轉比卡😡依間野唔會再去!
銅鑼灣食晚飯,當然係同女友一齊啦⋯⋯
侍應的態度一般,感覺應該係part-time所以唔會太投入
菜心

豬頸肉

$25 五塊豬頸肉,比較硬

避風塘牛肉炒河

焗豬扒飯

焗豬扒飯上面有粒蕃茄仔,我好鍾意食蕃茄,一咬落去「臭嘅」🤮
個飯就冇事,所以費事換啦

依間野唔會再去!
2019-06-14
$100 (Dinner)