極差!首先,完全無跟食物先後次序上菜,例如第一味餸係九肚魚而唔係湯,食緊九肚魚突然嚟左個湯麵,跟住突然嚟個上湯涼瓜,遼參湯又食到一半先嚟,飲左一兩啖又嚟個炒飯,炒飯仲要係濕嘅。九肚魚皮脆但擺盤醜。遼參湯無鮮味似食緊渣喳。龍蝦湯麵圖文不符,圖就用竹筒,嚟到就用碗,乜用返竹筒裝好難咩?仲有,野食一係等一個鐘都唔嚟,一係就一次過一堆嚟哂。仲有就係好多好普通嘅餸,例如乳鴿,炒豬爽肉,好多都話無。叫10樣可以一半都話無。餐廳完全無舖排就一次過塞哂啲餸嚟,唔會睇你食完未食到邊。淡味 濃味 先後次序 絕對會影響你對食物嘅感覺再者,辣椒唔挑辣椒子,呢啲就係見微知著。再離譜係,侍應唔會主動幫你換碟換碗,由頭到尾食嚟食去都同一隻碗同碟。呢間餐廳真係綜合哂咁多野都好差好差!大排檔都可以好好食 但呢間餐廳 味道差過90%嘅中菜館/大排檔 無鑊氣 無概念 無服務
極差!

餐廳完全無舖排就一次過塞哂啲餸嚟,唔會睇你食完未食到邊。
淡味 濃味 先後次序 絕對會影響你對食物嘅感覺

再者,辣椒唔挑辣椒子,呢啲就係見微知著。