👧🏻Wodafoodie in Mong Kok 位於旺角希爾頓花園既中菜廳,環境乾淨開揚,坐得舒適,係同家人朋友相聚既好地方👯‍♀️ 趁天氣涼黎試下佢既地秋冬精緻菜餚🦀❄️✨ 🦀大閘蟹(公) $288/隻入秋一定食大閘蟹😍呢隻江蘇既大閘蟹超多膏,清蒸最能食到原汁原味,好鮮甜😋✨ 🐑古法羊腩煲 $478天氣凍一定諗起暖笠笠既羊腩煲🔥羊腩炆得軟腍無比,肥瘦相間,點埋腐乳醬好下飯😋!連冬菇冬筍枝竹馬蹄生菜等配料都索滿醬汁入曬味🥰份量夠2-3人食,怕凍人士一定要叫呢個,暖胃驅寒👍🏻✨ 🐍花膠五蛇羹 $158/位冬天都係食蛇羹既季節,有行氣活血,暖身既作用🔥蛇羹用上五款蛇肉,爽口彈牙有口感🐉仲有花膠、肉絲、木耳絲等材料,好足料😍怕腥可以配上檸檬葉絲、菊花瓣、薄脆等提升鮮味🌼第一次食既我覺得幾好食好補身😋✨ 🐼熊貓蓮蓉包 $60熊貓造型既蒸包得意到唔捨得食😍蓮蓉餡正正常常,賣相滿分💯✨ 🍐陳皮燉雪梨 $88/位食完咁多燥熱野好適合叫返個陳皮燉雪梨清熱潤肺,味道酸甜可口,飲完暖笠笠好滿足☺️想食大閘蟹既仲可以試下佢地既【鮑魚燕窩大閘蟹】(兩位用)或者【北京填鴨大閘蟹】(六位用)套餐😍期間限定,快d黎試下
👧🏻Wodafoodie in Mong Kok

✨ 🦀大閘蟹(公) $288/隻

✨ 🐑古法羊腩煲 $478

✨ 🐍花膠五蛇羹 $158/位

✨ 🐼熊貓蓮蓉包 $60
熊貓造型既蒸包得意到唔捨得食😍蓮蓉餡正正常常,賣相滿分💯

✨ 🍐陳皮燉雪梨 $88/位

想食大閘蟹既仲可以試下佢地既【鮑魚燕窩大閘蟹】(兩位用)或者【北京填鴨大閘蟹】(六位用)套餐😍期間限定,快d黎試下~!

📍 鷹巢 (旺角)
旺角豉油街2號香港旺角希爾頓花園酒店2樓