嘩啊!今日我去咗間La Pizza Express嘅地方,好彩咁揾到嘅。😍裡面嘅菜式真係正到爆炸!首先,佢哋嘅素牛肉芝士薄餅好得意,素牛肉做得咁滋味,好似真嘅肉噉嚟,又juicy,脆卜卜嘅pizza皮伴隨埋慢慢溶嘅芝士,想起嚟都嘩啦口水😋。 沙律方面,藜麥毛茄沙律真係清新喳喳!新鮮嘅蔬菜夾雜咗班秋葵,最正就係冇滴滴沙律醬都可以嚟到甜咗,啖啖爽口!藜麥加埋去,簡直係正宗搭檔,又能食晒日日嘅纖維份量。🍃講到秘密武器,就係水牛城鎚,一啖入口,麻辣滋味啱晒喜歡花椒嘅朋友。雖然細細件,但係啖啖肉精華,辣中帶點咸香,真喺令人食指大動!🥳 總括嚟講,如果你想食啲口味實淨但又唔失健康嘅嘢,嚟呢度真係一試無妨。下次過黎,梗係再order埋其他嘢試吓啦!👏👏👏