2016-01-11
bbq大家就食得多,重慶燒大家應該都食過人地燒埋俾你^_^自己落手落腳相信無幾可試過,其實同bbq雷同,係用小型嘅炭爐上鋪鐵網,然後將一申串嘅材料放上燒,而重慶燒嘅重點係用無數嘅烤粉 辣粉 而5係蜜糖( ̄∇ ̄)呢間烤場規模幾自己家嘅花園感覺,有露天for bbq,亦有蓋嘅重慶燒,舒適通爽第1次燒,成班人掛住自拍搞到啲野燶哂,先知原來技巧係5可以5睇火,佢太近火,一定要無時無刻睇住轉住。一路燒就食5到,後來有店員見我地燒得咁廢就頂5順幫我地燒有專人服侍確係5話的佢仲一路教我地邊樣點浸水燒 那樣點燒 最後落醬加粉佢一幫手燒,大家即刻有時間坐低食下先食了韮菜,味道同平時燒嘅5同,味精無咁重,健康啲而丸呀 腸類 5駛多講 易燒快熟 正常美味兼飽肚另外,仲有金菇肥牛,煙肉腸卷,韮菜肥牛,細心而多汁好味店員話每樣材料都俺過,準備好才給客人,可見心思。最難燒係茄子,要燒到熟哂先切開,再落特製嘅芝士牛油,好吸引好惹味任食3小時個價錢仲送你一隻大蝦,同甜品: 朱古力香蕉及燒菠蘿呢3樣一定係專人幫你燒 服務好好大蝦食到再想食,多啲海鮮就好喇 目前有多春魚,三文魚腩同魷魚鬚。。。而甜品都5錯,好新鮮,甜甜
呢間烤場規模幾自己家嘅花園感覺,有露天for bbq,亦有蓋嘅重慶燒,舒適通爽 第1次燒,成班人掛住自拍搞到啲野燶哂,先知原來技巧係5可以5睇火,佢太近火,一定要無時無刻睇住轉住。
一路燒就食5到,後來有店員見我地燒得咁廢就頂5順幫我地燒
佢一幫手燒,大家即刻有時間坐低食下 先食了韮菜,味道同平時燒嘅5同,味精無咁重,健康啲
而丸呀 腸類 5駛多講 易燒快熟 正常美味兼飽肚
另外,仲有金菇肥牛,煙肉腸卷,韮菜肥牛,細心而多汁好味
店員話每樣材料都俺過,準備好才給客人,可見心思。 最難燒係茄子,要燒到熟哂先切開,再落特製嘅芝士牛油,好吸引好惹味
而甜品都5錯,好新鮮,甜甜的
總括而言: 地方比較偏遠,駕車or的士,
燒比較難燒,但服務食物都好好。
如果多啲食物種類同做多啲宣傳先多人黎
眼見個場得小貓3數隻,可能明天星期一吧