2020-09-20
疫情開始緩和,咁我就同朋友一齊happy hour, 咁就去咗呢一間Cocina 3,咁我哋叫咗half pipe of Edelweiss & Paulaner, 其實我幾鍾意呢間餐廳嘅happy hour,我覺得都幾抵飲,飲完嘢見到呢間餐廳都可以食埋dinner,咁我哋就叫咗以下。古羅馬凱撒沙律配水煮蛋: 飲咗咁多酒,都要食番啲菜 ,個沙律其實作為餐前小食個蔬菜都幾新鮮, 同埋都幾清新。 另外個沙律汁, 溝得都幾均勻唔會太多亦唔會太少。 雞蛋整到流心狀態, 令到成碟都更加靚 。Overall 個人覺得唔錯。 幾好嘅refresher!蘑菇火腿自家手打薄餅: 呢個pizza都幾抵食,啲蘑菇又大舊, 又有應有嘅鮮味同埋啲芝士亦都充足 ,再加埋最重要就係個pizza唔係覺得好多油。 最後夾埋個parma ham 令到成個pizza都豐富起來。松露野菌忌廉寬條麵: 呢個寬條麵其實我覺得都幾creamy,雖然creamy但每一口都充斥著松露野菌味。 而且蘑菇大大嚿有幾大粒,同寬條麵都真係好夾。 整體嚟講個presentation同個味道都好yummy,我誠意 recommend 之一。Fin
Finally如果大家去奧海城又想找一間quality嘅restaurant ,This is the one you may try。