睇左食評知道呢度d 服務麻麻地,已經有心理準備,由點菜開始就體驗到😰 同待應講我地要4人份量既 「經濟套餐(2位起)」,侍應就話我地4個人叫2人餐會唔夠食。我地再解釋即係要2個2餐,佢叫我地叫4個2人餐,黑人問號左一輪先成功溝通到。。。❤️酸菜桂魚 桂魚d肉都幾滑,加埋冬粉酸菜,唔錯唔錯🧡宮保雞丁 炒得都幾香幾惹味,睇落好多辣椒但食落只係微微辣💛金錢牛肚 蒜汁秋葵 香菜拌豆乾 全部都幾開胃,味道又唔錯既前菜套餐仲有魚蓉羹,蔥爆鮮蝦球,炒菜,擔擔麵,芝麻湯圓,真係超級飽!整體味道都唔錯,不過炒小菜全部都好油。。。勝在有個靚靚維港景,可惜服務同價錢完全唔成正比,侍應長期狀況外咁,溝通成本好高,要有定心理準備先好去食😂

❤️酸菜桂魚 桂魚d肉都幾滑,加埋冬粉酸菜,唔錯唔錯
🧡宮保雞丁 炒得都幾香幾惹味,睇落好多辣椒但食落只係微微辣

2021-07-31