2008-10-30
妹回了港, 都唔知食乜好, 就帶她打邊爐啦.澳門豬骨煲多倫多冇了吧!有 $98 任食, 再看看散叫的價錢, 其實98蚊又幾ok 播.平日則是88蚊.下午她才吃過日式豬骨湯底拉麵, 好像揾她笨咁, 又食豬骨煲...湯底 $20 但係不是豬骨煲底, 係冇豬骨的, 想要骨就另加$40.我知寶寶豬想食, $40 就$40 啦! (為了寶寶豬豬, 幾多都俾啦! )都幾大兜豬骨呢.7點果陣都冇乜人, 仲以為金融海潚真係咁勁? 已殺到埋身???但食到一半, 英超/車仔一開波, 人群馬上出現入場殺入o黎, 頓時熱鬧起來!乜都叫了些. 但其實portion 不大, 可試多幾樣野呢. 我認為, 手切牛肉係好食過美國肥牛的. 肉感好些.也冇咁肥, 健康點呢.但係之前醃過的... 炸腐皮今次略淋. 未浸湯都係咁...油炸鬼墨魚係剛炸起的, 一流~次次都要食架呢...魚片都幾新鮮.脆魚"魚完" 真的好脆, 唔腥, 正, 媽和女友 "聯口" 搞掂了不少呢.其他丸等一般. 菜就好靚 , 一讚!服務好細心, 唔該晒德哥!
澳門豬骨煲多倫多冇了吧!
平日則是88蚊.
都幾大兜豬骨呢.
我認為, 手切牛肉係好食過美國肥牛的. 肉感好些.
也冇咁肥, 健康點呢.
但係之前醃過的...
炸腐皮今次略淋. 未浸湯都係咁...
油炸鬼墨魚係剛炸起的, 一流~
次次都要食架呢...
魚片都幾新鮮.
其他丸等一般.
菜就好靚 , 一讚!
服務好細心, 唔該晒德哥!