2024-12-06 101 views
喺銅記發現咗間泰式串燒店,最驚喜係份量夠晒多,價錢又超親民,兩個人食都唔使港幣$500!佢哋嘅串燒款款都勁出色,我最推介牛仔骨串燒,醃料入味,肉質超嫩滑!雞中翼串燒就炸到金黃香脆,皮脆肉嫩。最特別係佢哋嘅白鱔串燒,一啲都唔會腥,配埋特製醬汁食更出色。有機串燒系列嘅粟米同露荀都新鮮爽口,素食者都啱食!主食方面,莈蘿炒飯香噴噴,配埋三款肉類絕對唔會覺得乾!半隻海南雞肉質鮮嫩多汁,皮爽肉滑。仲有杯裝嘅酸辣鳳爪,啱晒人少少,又想當開胃前菜,香辣可口,一啖接一啖停唔到口!飲品推介佢哋嘅青檸梳打,清新解膩!講真,呢個價位食到咁多嘢,仲要質素咁好,真係抵到爆!想搵平靚正嘅泰式串燒,呢間真係超值之選!